2017

Godmorgon & hoppas ni alla mår bra så här 1a dagen på vårt nya år?. ❤️
 
C började jobba kl 22 så det var väl planerat från min sida att fira in det nya året sovandes. & det känns helt klart värt det idag, då jag inte vaknar bakis & helt svullen av all alkohol & skräp man brukar stoppa i sig. (Ja iaf brukar det kännas så för mig...)
 
Så idag ska jag åka & hämta dom små på flyget i Umeå. Har varit skönt med några HELT barnfria dagar. Hugo har varit uppe i hans stuga med flickvännen & en kompis sen juldagen. Så jag har fått vara helt själv & bara behövt tänka på mig själv. Minns inte när det hände sist?.. 
 
Vi planerar att åka upp till stugan sent ikväll eller tidigt imorgon för 1v med skoterkörning, skidåkning på Nalo & myskvällar framför brasan. Blir dock ingen skoterkörning för mig, så när alla åker iväg så tänker jag njuta av tystnaden & fokusera på att meditera....
 
Hoppas ni alla får en underbar dag & en skön nystart på vårt nya år. & tänk att det kan bara blir bättre & det är vi själva som person som skapar förändringen.
 
Själv ska jag vila, dricka lite kaffe innan det är dax att börja rulla mot flygplatsen.
 
Kram Tua 💖
 
 
Igår fixade C ihop en förätt & en helt magisk varmrätt. Toast m rom, rödlök & creamfraish & oxfilé m bea & hasselbackspotatis ❤️
 
 
Taggar: #relationer #egenvård #träning;

Kommentera inlägget här :