Lucia & tårar

Luciamorgon & det blev frukost för tjejerna i form av varmchoklad & lussebullar i soffan för att titta på luciatåget ifrån Varberg, där min brorsdotter & barnens kusin Molly deltog. Så morgon blev lite extra mysig .. 
 
Vet inte om det är åldern, men jag blir så rörd av luciatåg & alla fina sånger. Vi sjöng med i dom vi kunde, så ett tag var det allsång på Storgatan. Hela grejen runt lucia & alla fina glada & stolta barn gör det hela lite magiskt, tycker ni inte ? 
 
Så nu har alla åkt iväg på skolan & jag sitter här & dricker kaffe i mörkret. Tror att denna dag kan bli bättre än den igår. Ska skriva en bok som kommer heta: Livet som ett EKG ! Som beskriver hur livet ser ut för en sån som mig & min familj. Kommer bli en "Killer" i bokhyllorna..
 
Är så glad över alla fina mail & sms jag får från alla olika håll, där ni delar med er av er situation eller bara skickar en varm styrkekram. Blir glad över att jag berör så många & att min blogg upplevs rak, ärlig & inspirerande. För genom att jag får höra det så hjälper det mig att dela med mig även fast jag bara skulle vilka dra täcket över huvudet. Vi hjälper lixom varandra ❤️ Vad kan vara bättre terapi än det??
 
Hoppas på att läkaren ringer mig under dagen för nu orkar jag snart inte vänta längre på beskedet. Det tär & jag vill ha ett besked så jag har något att jobba med & kan sätta upp en strategi för att komma tillbaka. Just nu har jag inget & lever lixom i en bubbla..
 
Är ju enklare då man vet & har ett svar!! Att inte veta är fan så mycket jobbigare än att veta. Jag är lätt irriterad, sover dåligt, har ångest, panikångest & har absolut ingen aptit. & jag famlar efter halmstrån & tar tag i allt som gör mig glad & som skapar minnen..
 
Har ju på något sjukt sätt skapat ett "värsta-scenariet-tänk" & lever dagligen med tanken på att jag kan faktiskt dö & lämna barn & familj/vänner. Samtidigt som jag tänker att det kommer gå bra & dom har lyckats ta bort allt vid op..
 
Inte konstigt att man blir lite lätt labil & super, super känslig. Miiiiiinsta lilla kan slå undan benen & jag blir helt deckad likaväl som att miiiinsta lilla bra sak gör mig super super lycklig så tårarna sprutar. Så om ni tycker att det låter lite som hej & hå att vara Tua, så kan ni ju bara föreställa er hur det är för min familj?! Tjena Ketstin säger jag bara..
 
Kram ❤️
 
 
Jag är en stolt faster till Molly som fick äran att delta i Sveriges luciatåg på SVT❤️ 
 
 
 
Taggar: #cancer #fuckcancer;

Kommentera inlägget här :