Knäckt ..

Godmorgon!! Tillbaka efter en liten bloggsvacka & en personlig dipp ner i orkeslöshet & en uppgiven känsla. Känns som att allt skräp & motgångar bara radas upp framför mig...
 
Humöret är väl inte direkt på topp. Från att vara glad & super taggad till att känna mig sönder trasig & anti med noll ork till något annat än att stänga in mig i en garderob & slänga bort nyckeln. Finns som inget där mitt emellan..
 
Bara att någon pratar högt skär i huvud & själ eller att barnen frågar om en borttappad socka får mig att vilja gråta av panik. Så helt seriöst så får jag verkligen kämpa med att hålla mig flytande för barnens skull....
 
& det är just det som är min räddning, familjen ! Utan dom hade jag inte orkat kliva upp, kämpa & le/skratta åt dom små sakerna...
 
Meditation hjälper mig oxå att få koll på trådarna. Har faktiskt hittat tillbaka till det igen & börjar bli djävligt bra på det igen. Nu kan man ju inte vara BRA på att meditera, utan det jag menar är att jag börjar kunna hantera att stänga av & låta andningen vägleda mig..
 
& ni som inte provat att meditera borde verkligen testa. Det är grymt skönt efteråt & något som hjälper till inom alla områden. & speciellt om psyket, känslor & hormonerna är lite ur balans. 
 
Jag har laddat ner en app som heter mindfulness där det finns allt man behöver som nybörjare. Har ni den inte redan så ladda hem den nu direkt & kör igång. Men se gärna till att det är lugnt & stilla omkring er, annars kan det bli lite jobbigt 😉
 
Att inte ha fått besked från läkarna tär som fan på mig. Det är värre att gå & vänta på svaret om det blir cellgifter eller inte, än att få själva cancer beskedet. Innan allt detta inträffade så skakade jag av mig det mesta & gick vidare. Men nu känns det som om senaste 1/2 året har varit fyllt med motgångar & saker att lösa, det tar lixom aldrig slut..
 
Vad är det man brukar säga? " det som inte dödar härdar" ?? Då kommer jag att vara stenhård & odödlig då jag tagit mig igenom detta & blivit friskförklarad !!
 
Så för att hålla mig uppe idag så har jag lovat tjejerna att koka knäck. Jag tycker inte om knäck själv men det hör väl lixom till julen. & om det inte tar KNÄCKEN av mig ( hehehehe ) så tänker jag baka en toscakaka oxå. Blev så taggad av min storasyster Trodie som berättade om alla godsaker hon bakat. & toscakakan är ju verkligen en favorit. 
 
Kommer inte äta den själv då jag inte äter socker eller mjölmat, men det känns bra för själen att bara titta på den & så finns det andra som gillar den. Måste iaf försöka att vara en bullmorsa. & vilket tillfälle är bättre än nu, då jag bara måste funka..
 
Man är inte utslagen förän man ligger begraven är mitt nya mantra ❤️