Fredagsmys hos oss !

Fredag äntligen är du här & barnen är superglada & skoltrötta i vanlig ordning. Precis som det ska vara efter 1v arbete ..
 
Vill än en gång tack alla er som kommenterar & hör av er gällande mina inlägg. Jag blir lika glad varje gång & känner mig tacksam över att få dela med mig till er fina. Ni har nog märkt att bloggen är rätt personlig & spretig, ungefär som jag som person är. 
 
Idag känner jag att jag faktiskt har god ork till att vara uppe & kanske göra nån hushållssyssla?. Trots lite sömn så känns jag ändå vid gott mod. & då vill jag ju passa på att ta vara på det. Eller hur ? ..
 
Så undra om jag & Medea som är hemma sjuk ska planera & söka upp lite pyssel eller lite bakning som vi kan fixa med i em eller imorgon? Tjejerna är ju så duktiga så att jag behöver ju inte baka med dom för det fixar dom helt själva, med lite översikt så klart...
 
Livet & situationen kan ju många gånger bli vad jag gör det till. Jag kan ju välja att deppa ihop totalt, eller så kan jag ju välja att ta vara på allt bra i mitt liv/omgivning. & jag tror på det senare!! Jag har lärt mig att det är oki att vara deppig, svag & ynklig. För ingen kommer tacka mig för att jag varit "duktig" ..
 
Jag tror på att om min tanke & mitt humör stämmer ihop med min känsla så läker jag fortare. Låter kanske lite flummigt men det jag menar är att: Om jag är bitter, arg & "degig" , håller fast i sorgen eller föraktet så kommer jag bara må sämre & aldrig känna någon ork..
 
Om jag istället accepterar det jobbiga & det "degiga" i mitt liv & låter det komma emellan åt istället för att trycka bort det, så tror jag att att det inte blir lika jobbigt att rida igenom stormen. Är mi med? Alltså jag gör inte allt det jobbiga till en story i mitt liv, utan när det dyker upp så lyfter jag fram det, uttrycker det, "smakar" på det & sen tackar jag för "besöket" . As bra känsla när man lärt sig konsten...
 
Ja ni förstår hur jag menar. Blev ännu en gång ett flummigt inlägg men jag hoppas att budskapet gick fram? Håll inte kvar vid gammalt skräp! NEJ FY Lyft ist upp det , titta på det & välj sedan därefter om ni vill behålla kvar det i ert lilla "förråd" med allt annat skräp ni sparat genom åren. Tro mig att kasta skräpet kommer kännas som en orgasm, underbart !!
 
Nä alla fina nu ska detta lite knäppa yrvädret ställa sig i duschen , kanske sminka mig för 1a gången på veckor & sen se vad jag kan ta tag i här hemma. Känner mig som ett barn som nyss fått veckopengen. Tihiiii för se vad jag kan "slösa" min energi på ..
 
Puss & kram Tua ❤️
 
 
En lagom pruttfull Tua som denna kväll festade som en rockstjärna 🍾🙌😂😘
Taggar: #cancer #livsstil #kris #inspiration;

Kommentera inlägget här :