Fokus på framtiden !!

Godmorgon alla fina ❤️
 
Klockan är 04:16 & jag har legat vaken ett tag nu & kan i vanlig ordning inte sova. Min sömn är mer än störd & jag måste verkligen få hjälp så jag kan få sova ut någon gång..
 
Igår kom ju det efterlängtade samtalet från min läkare på NUS. & som jag önskade & vi hade hoppats på så hade dom lyckats få bort all cancer vid mina 2 senaste operationer..
 
Så det som händer nu är att jag slipper ta cellgifter & jag måste gå på regelbundna kontroller var 3e månad i 2år, då risken att cancern kommer tillbaka är störst & under den perioden. & sen blir det 2 ggr per år. Tills dom kan friskförklara mig om 10 år..
 
Det känns helt djävla magiskt !! Även fast risken finns att skiten ska komma tillbaka, så har jag tagit tillbaka mitt liv känns det som. Jag har tagit tillbaka bollen & har inte för avsikt att lämna tillbaka den någonsin..
 
Min kropp & mitt psyke är fortfarande inte helt & så får det vara. Det känns helt oki att leva lite upp & ner, nu när jag vet att mina barn & familj får behålla sin mamma, dotter, syster & familjemedlem ett tag till. Jag tänker inte lämna dom eller ge upp..
 
Dom närmaste 2åren kommer mitt fokus ligga på att må bra, äta bra & ren mat, röra på mig & njuta så sjukt mycket av livet & möjligheten att ha fått en ny "chans". Om nu detta var något slags test från några högre makter så då har denne verkligen lyckats!! Att gnälla över vädret, jobbet, förkylning eller förhållandet känns lite tamt & framförallt orättvist mot dom personer som verkligen slåss & kämpar för att just få bli frisk & få sitt liv tillbaka. Bara att få komma hem & fira jul med sin familj skulle betyda allt för dom...
 
FAST jag inte är HELT säker & friskförklarad från denna satans sjukdom SÅ tänker jag leva till fullo. Omprioriteringarna i livet har redan börjat & jag kommer aldrig mer bli den jag en gång varit. Denna "fas" i livet har både förändrat mig, min syn & satt ett djupt ärr inom mig. 
 
& det ärret kommer jag aldrig få bort, men jag kommer kunna lindra det & lära mig leva med det sida vid sida. Ärret på magen kommer alltid påminna mig om vad som hänt & vart jag varit. & det är jag tacksam över, på ett sjukt sätt som är svårt att förklara..
 
Så nu tänker jag lägga mitt fokus på att läka, min framtid & att kunna komma tillbaka till livet & mitt normala så gott det går & jag vet att det kommer bli så bra som det är meningen att det ska bli.
 
Jag vill tacka mina barn, C, mina föräldrar, syskon, vänner, JA ALLA ni som följt mig & hejat på mig!! Det har betytt otroligt mycket för mig & även för barnen som har sett allt det stöd ni gett deras mor ❤️ För det har även hjälpt dom !! Jag hoppas ni vill följa min fortsatta resa till slutmålet ❤️ Den kanske inte kommer gå spikrakt, men jag lovar att det kommer vara värt det..
 
En STOR KRAM från mig till er 💖💜💖
 
Taggar: #cancer #livsstil #kris #inspiration;

Kommentarer :

#1: Anonym

Hurra Tua vad glad jag blir av ditt positiva besked av läkaren❤ Nu önskar jag dig och din familj en fröjdefull jul med massor av kärlek och värme// Kicki

Svar: TACK snälla Kicki 😍 önskar dig detsamma 🎅💖
tuuas.blogg.se

skriven
#2: Mia Öhlund

Grattis till ett bra besked! Ta vara på allt och ha en härlig jul. /Mia

Svar: Tack Detsamma till dig & dina Mia ❤️🎅
tuuas.blogg.se

skriven
#3: Jasmine

Fint att läsa att du mår så mycket bättre. Fortsätt att ta vara på dig.

(Sent) Svar: Tack så mycket för kommentaren.

Kram

Svar: Tack ❤️
tuuas.blogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :