Akuten & väntan !

Godmorgon !! Hoppas ni sovit gott & att er morgon varit god mot er?. Här har vi sjukstuga med en ännu hostigare & febrig dotter...
 
Inatt hände det jag varit rädd för sen jag kom hem från operation. C råkade knäa mig rakt i magen & jag trodde seriöst att såret sprack. Den smärtan jag kände efter går inte med ord att beskriva. Blev helt svettig & började må illa..
 
Så imorse "kröp" jag ur sängen likt en skadad panter. Ja jag säger då det, man känner att man lever iaf. Vill man se det positiva i det hela så var det ju tur att smärtan sitter i magen & att jag inte längre lider av PMS efter operationen. 
 
För det första så är jag inte lika rörlig då hela buken består av R & för det andra så tänder jag långt ifrån lika fort som jag gjorde med pms. Vilket resulterade i att C inte klev upp imorse med ett "blåöga" . Man måste se det positiva, eller hur??
 
Så nu ligger jag här med mitt kaffe & väntar på att Nathalie ska höra av sig. Hon har åkt in akut pga av en blödning. & det skär i mitt hjärta att se & höra hur rädd & orolig hon blir över att något kan vara fel. Hon är gravid i V.18 & ett missfall nu vore hemskt & inget någon ska behöva utsättas för..
 
Bara att vänta & önska på det bästa, vilket jag personligen börjar bli rätt bra på nu. ❤️
 
Nä alla fina nu tänker jag försöka meditera. & Jag  önskar er alla en super fin torsdag vart ni än befinner er ..
 
Kram Tua 💖

 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Tänker på dig så mycket och hoppas att allt går bra med dig pch din fina familj ❤️ kram

Svar: Tack snälla fina❤️ Det ska nog allt gå bra 🙌❤️
tuuas.blogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :