..

Gott nytt år vill jag önska er alla som följt bloggen & som gillat, pushat & stöttat mig i mina up & downs..
 
Efter mitt sista besked så gick luften ur mig & jag stängde in mig i mitt lilla skal. Har tillbringat mina dagar med yrsel, huvudvärk, sömnös, trött, ont i kropp & totalt ointresserad om vad som händer utanför mitt hem. Bara att ta en dusch har varit en bragd...
 
Hade någon berättat för mig att jag skulle känna & må så här efter allt som hänt senaste månaderna, så vette fan om jag gjort den sista operationen?. Jag känner mig mer trasig nu än innan. Vilket jag absolut inte trodde. Jag hade en bild av en glad & överlycklig Tua, & här ligger jag som en idiot & orkar inte ett djävla skit...
 
2017 ska bli det år då allt landar på plats & tar tag i allt det jobbiga & eldar upp alla mina lösa trådar. Efter allt jag gott igenom själv & tillsammans m mina barn så är vi alla värda att få lugn & ro & slippa trippa runt på nålar..
 
Ser fram emot ett nytt år med nya erfarenheter !!
 
Gott nytt år till er all & en stor kram från mig ❤️
 
 
Taggar: #cancer #livsstil #kris #inspiration;

Fokus på framtiden !!

Godmorgon alla fina ❤️
 
Klockan är 04:16 & jag har legat vaken ett tag nu & kan i vanlig ordning inte sova. Min sömn är mer än störd & jag måste verkligen få hjälp så jag kan få sova ut någon gång..
 
Igår kom ju det efterlängtade samtalet från min läkare på NUS. & som jag önskade & vi hade hoppats på så hade dom lyckats få bort all cancer vid mina 2 senaste operationer..
 
Så det som händer nu är att jag slipper ta cellgifter & jag måste gå på regelbundna kontroller var 3e månad i 2år, då risken att cancern kommer tillbaka är störst & under den perioden. & sen blir det 2 ggr per år. Tills dom kan friskförklara mig om 10 år..
 
Det känns helt djävla magiskt !! Även fast risken finns att skiten ska komma tillbaka, så har jag tagit tillbaka mitt liv känns det som. Jag har tagit tillbaka bollen & har inte för avsikt att lämna tillbaka den någonsin..
 
Min kropp & mitt psyke är fortfarande inte helt & så får det vara. Det känns helt oki att leva lite upp & ner, nu när jag vet att mina barn & familj får behålla sin mamma, dotter, syster & familjemedlem ett tag till. Jag tänker inte lämna dom eller ge upp..
 
Dom närmaste 2åren kommer mitt fokus ligga på att må bra, äta bra & ren mat, röra på mig & njuta så sjukt mycket av livet & möjligheten att ha fått en ny "chans". Om nu detta var något slags test från några högre makter så då har denne verkligen lyckats!! Att gnälla över vädret, jobbet, förkylning eller förhållandet känns lite tamt & framförallt orättvist mot dom personer som verkligen slåss & kämpar för att just få bli frisk & få sitt liv tillbaka. Bara att få komma hem & fira jul med sin familj skulle betyda allt för dom...
 
FAST jag inte är HELT säker & friskförklarad från denna satans sjukdom SÅ tänker jag leva till fullo. Omprioriteringarna i livet har redan börjat & jag kommer aldrig mer bli den jag en gång varit. Denna "fas" i livet har både förändrat mig, min syn & satt ett djupt ärr inom mig. 
 
& det ärret kommer jag aldrig få bort, men jag kommer kunna lindra det & lära mig leva med det sida vid sida. Ärret på magen kommer alltid påminna mig om vad som hänt & vart jag varit. & det är jag tacksam över, på ett sjukt sätt som är svårt att förklara..
 
Så nu tänker jag lägga mitt fokus på att läka, min framtid & att kunna komma tillbaka till livet & mitt normala så gott det går & jag vet att det kommer bli så bra som det är meningen att det ska bli.
 
Jag vill tacka mina barn, C, mina föräldrar, syskon, vänner, JA ALLA ni som följt mig & hejat på mig!! Det har betytt otroligt mycket för mig & även för barnen som har sett allt det stöd ni gett deras mor ❤️ För det har även hjälpt dom !! Jag hoppas ni vill följa min fortsatta resa till slutmålet ❤️ Den kanske inte kommer gå spikrakt, men jag lovar att det kommer vara värt det..
 
En STOR KRAM från mig till er 💖💜💖
 
Taggar: #cancer #livsstil #kris #inspiration;

Känns spännande !

Godmorgon måndag !!
 
Vad hände med vintern? Plusgrader & regn ? Oki hade jag bott kvar nere i Sthlm så hade det varit en vanlig decemberdag, men här uppe i Norrlands inland känns det lite udda. Lider med alla skoterkåta förare som bara vill ha snö..
 
Igår skrev jag ju om knäck & bakning. & det blev inte ett dugg gjort av det. Så ikväll då C är hemma & kan hjälpa till så gör vi ett nytt försök. Jag är lite för tankspridd & ofokuserad för att ge mig på flera-moment-saker. Så känns tryggare för oss alla & även våra grannar om jag bara låter bli..
 
Hoppas på att läkaren ringer idag & ger mig beskedet jag tror på & vi hoppas på!! Blir sinnessjuk av att vänta. Kan inte sova, ångest, mår illa, ingen aptit, hjärndimma & gråter typ 100 ggr per dag, då jag blir ensam hemma. ( yeeeiii livet leker & flaggan är på topp )
 
Jajaa men inget ont som inte har något gott med sig. I all denna röra har jag hittat tillbaka till meditationen, har slutat röka, jag har lärt känna nya människor, har fått kontakt med barndomsvänner, har kommit över min rädsla för nålar & sprutor, jag sköter kosten, slutat med socker & har insett vad som är viktigt i livet & vad som har varit ett substitut för "lycka" 
 
Känns lite spännande att vara Tua i dagsläget. För jag vet aldrig hur dagen kommer bli eller vilken vändningen den tar. Känner mig ibland som den där ekorren i Ice age. Fan den som ger sig...
 
Så vad som ska hända idag det vågar jag inte skriva, då jag inte ens vet själv. Spännande va?! Ska iaf ringa min läkare här i stan & höra om jag kan få något utskrivet mot mina sömnproblem. & nu snackar jag piller som knockar mig & inte några sockerpiller. Måste få sova om jag ska kunna läka & orka komma tillbaka upp på banan igen...
 
Näpp nu tänker jag iaf hälla upp lite mer kaffe. Önskar er alla en underbar måndag.
 
Kram Tua ❤️
 
 
Taggar: #cancer #livsstil #kris #inspiration;